Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Esports del Consell llança una campanya audiovisual de «Desescalada esportiva» responsable

Esports del Consell llança una campanya audiovisual de «Desescalada esportiva» responsable

(14/05/2020)

El Consell es troba aplicant el Pla de reactivació econòmica i social «Mallorca Reacciona» i aquests vídeos es destinen a la reactivació socioesportiva i a oferir recomanacions bàsiques per tornar a una vida activa de manera saludable

El Consell de Mallorca, a través de l’àrea d’Esports, posa en marxa el programa «Desescalada esportiva, lliga't al retorn», publicacions audiovisuals relacionades amb el món de l’esport a les xarxes socials. Són vídeos de caire divulgatiu que ofereixen pautes i consells per fer esport al carrer amb el focus en una pràctica més segura i responsable.  El Consell es troba aplicant el Pla de reactivació econòmica i social Mallorca Reacciona» i, per això, la Direcció Insular d'Esports, llança aquests vídeos per a la reactivació socioesportiva de la ciutadania mallorquina i oferir recomanacions bàsiques per tornar a una vida activa de manera saludable.

El programa vol acompanyar la ciutadania en el desenvolupament de la fase 1, en la qual s'autoritza fer passejades i esport en les franges indicades per edat, dins del municipi (en els de més de cinc mil habitants) i una hora al dia. Es tracta de reforçar l'exercici moderat amb alguns conceptes que millorin la seguretat i permetin completar l'activitat física.

•    Recomanacions preventives: pautes normatives establertes en el moment actual de desescalada.
•    Pautes de reforç: exercicis de condicionament físic i de càrdio, estiraments i activitats de reforç de passejades i esport moderat al carrer.
•    Recomanacions pràctiques: pràctiques adreçades a fer esport d'una manera més segura.

«Desescalada esportiva» tendrà una programació setmanal regular, que abasta població en edat escolar, famílies i persones adultes. Els vídeos es publicaran a les xarxes socials de Turisme i Esports i Esport Base Mallorca:

Facebook: @Turisme i Esports. Consell de Mallorca i @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca
You Tube: Consell de Mallorca, Llista de reproducció d'Esports

El programa s'emmarca dins de la línia d'esport iniciada durant el confinament amb un altre programa de vídeos online, #EsportaCasa.

Vídeos

Esport amb seny