Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Encesa dels llums de Nadal a la seu del Consell de Mallorca

Encesa dels llums de Nadal a la seu del Consell de Mallorca

(05/12/2019)

La presidenta Cladera i el Cor Petitons del Teatre Principal han fet el compte enrere per il·luminar el Palau del Consell

A les sis del capvespre s’ha celebrat l’acte oficial d’encesa de la il·luminació de Nadal a la façana de la seu del Consell de Mallorca, al carrer del Palau Reial.

Una encesa simbòlica en què la presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha fet el compte enrere, acompanyada pel Cor Petitons del Teatre Principal, que just després ha oferit un concert de nadales, dirigit per Margalida Ripoll i Llorenç Prats al piano. El recital ha acabat amb el cant d’«El 25 de desembre» per part de totes les persones assistents.

L’encesa dels llums de Nadal és un esdeveniment organitzat pel Departament de Presidència del Consell, mitjançant el qual la institució insular dona els molts d’anys amb motiu de les festes de Nadal i convida tothom a visitar el betlem instal·lat a la seu de Palau Reial.

A l’acte també hi han assistit la vicepresidenta del Consell, Bel Busquets; conselleres i consellers de la corporació insular i membres dels grups polítics amb representació a la institució.