Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els consellers Cosme Bonet i Carmen Palomino també rendeixen comptes en una Audiència Pública

Els consellers Cosme Bonet i Carmen Palomino també rendeixen comptes en una Audiència Pública

(15/12/2016)

Els departaments d’Economia i Hisenda i de Modernització i Funció Pública varen explicar la seva gestió davant els ciutadans a Manacor

El conseller del Departament d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera del Departament de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, varen presentar la seva gestió de l’any 2016 davant els ciutadans a Manacor.

 

Palomino va explicar els convenis i les relacions amb altres institucions, l’estudi i l’inventari administratiu que s’ha duit a terme per reforçar l’administració electrònica i la regulació dels processos de selecció donant un major pes a la formació. També va introduir el projecte d’Smart Mallorca que suposarà 9 milions d’euros.

 

Bonet, per la seva part, va destacar la importància que les administracions adquireixen l’hàbit d’explicar la seva gestió i de donar comptes davant els ciutadans. Relatà que per l'any 2016 es confeccionaren uns pressupostos per recuperar llocs de feina i serveis que s’havien perdut la legislatura anterior i avançà que els del 2017 s’han basat en la despesa social, la inversió per a contribuir a la dinamització econòmica i en el suport als ajuntaments.

 

També explicà les mesures per millorar la gestió econòmica del Consell de Mallorca i les actuacions per promocionar l’illa en matèria de turisme, gastronomia i patrimoni natural.

 

Les preguntes que formularen els ciutadans anaren entorn al calendari de pagaments de la institució i les subvencions per activitats gastronòmiques