Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El president Miquel Ensenyat rep en audiència a la menadora Antònia Vaquer, campiona d’Europa de dames amateurs

El president Miquel Ensenyat rep en audiència a la menadora Antònia Vaquer, campiona d’Europa de dames amateurs

(06/07/2017)

A l’acte d’homenatge a la menadora mallorquina, proclamada recentment campiona europea de dames amateurs, també hi han assistit el president de l’IEHM, Jaume A. Ramis, i el president de la FBT, Joan Llabata.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata, ha rebut avui en audiència a la menadora mallorquina Antònia Vaquer Stachel, guanyadora del Campionat d’Europa de Dames Amateurs, un esdeveniment que concentrà als hipòdroms de Son Pardo i de Manacor a conductores de dotze països diferents durant el passat cap de setmana.

 

Durant l’audiència, el president Ensenyat ha fet entrega d’una placa commemorativa a la menadora Antònia Vaquer com a homenatge per la seva victòria al campionat europeu de trot. En aquest sentit, Miquel Ensenyat ha apuntat que “és important que les institucions públiques reconeguem les victòries dels i les nostres esportistes, i més encara quan aquestes transcendeixen més enllà de les fronteres de Mallorca”.

 

Per la seva part, Vaquer ha manifestat la seva satisfacció per la victòria aconseguida i per l’homenatge rebut avui, al mateix temps que ha assegurat que es tracta “d’un somni fet realitat”.