Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consorci TIC Mallorca aprova el pressupost i el pla d’actuació per a l’any 2019

El Consorci TIC Mallorca aprova el pressupost i el pla d’actuació per a l’any 2019

(19/10/2018)

La novetat d’enguany es que es redueix la càrrega econòmica que suporten els ajuntaments amb les seves quotes

El Consorci TIC Mallorca, del Departament de Desenvolupament Local, ha aprovat durant la celebració de la seva Junta General el pressupost i el pla d'actuació del Consorci per a l'any 2019. Aquest pressupost, que pràcticament no varia el seu import respecte al 2018, sí que redueix la càrrega econòmica que suporten els ajuntaments amb les seves quotes. En aquest sentit, el Consorci rebaixa un 21% els ingressos per quotes als ajuntaments consorciats. A aquest punt s'hi ha arribat una vegada determinats els preus públics pels serveis prestats i reduint la quota base.

El President del consorci i Conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha declarat que “la diferència d'ingressos respecte del 2018 l'assumeix el Consell de Mallorca, que fa una aposta més per ser més solidari i dotar les entitats locals de millors serveis”. 

TIC Mallorca es va constituir, per iniciativa del Consell de Mallorca, l'any 1992. Varen ser membres fundadors el Consell Insular de Mallorca i 23 ajuntaments.

Es creà, fonamentalment, amb l'objectiu d'informatitzar la gestió municipal i d'oferir un suport tècnic continu, tant en assessorament en qüestions d'equipament informàtic i programes, com en formació dels treballadors públics.

Actualment està integrat pel Consell de Mallorca, 48 Ajuntaments de Mallorca, la Mancomunitat des Raiguer, Mancomunitat Pla de Mallorca, Entitat Local Menor de Palmanyola, Institut Mallorquí d'Assumptes socials (IMAS) i la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).