Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El conseller Alzamora visita les obres de millora de la futura escoleta de Sant Joan

El conseller Alzamora visita les obres de millora de la futura escoleta de Sant Joan

(04/02/2020)

El projecte compta amb una subvenció de gairebé 90.000 euros de Cooperació Local

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Sant Joan, Francesc Mestre, han visitat les obres de millora a l’antiga casa de cultura, finançades gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca. Han estat acompanyats del director insular de Cooperació Local, Jaume Tomàs, i les regidores del municipi Marta Jordà, Maria Antònia Barroso i Antònia Fontirroig.

L’objectiu de les obres és adequar la climatització i la il·luminació dels espais d’aquest edifici,  així com suprimir-ne les barreres arquitectòniques. Amb la realització d’altres obres paral·leles, l’edifici s’està condicionant per acollir una escoleta a la planta baixa i una escola de música a la primera planta. Això no obstant, l’edifici manté la imatge existent de la casa de cultura.

Cal destacar també que personal del servei tècnic de Cooperació Local ha participat en les actuacions com a projectistes i han tengut en compte de manera especial mesures d’estalvi energètic i d’aïllament tèrmic per a l’edifici. 

L’ajut econòmic, provinent de la convocatòria de subvencions 2018-2019 per a inversions de competència municipal del Consell de Mallorca, és de 89.541,14 euros i permet millorar els serveis de Sant Joan per als seus veïnats i veïnades.