Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell i l'Oficina de Defensa del Menor comparteixen la necessitat de prioritzar els drets del menor en el món de l'esport

El Consell i l'Oficina de Defensa del Menor comparteixen la necessitat de prioritzar els drets del menor en el món de l'esport

(28/03/2017)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha mantingut aquest migdia una reunió amb el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Serafín Carballo. Damunt la taula, la preocupació compartida entre totes dues institucions per la situació d'indefensió en què es troba moltes vegades el menor quan es produeixen incidents en el món de l'esport.

A la trobada també ha assistit la directora insular d'Esports, Margalida Portells, acompanyada de membres del seu equip tècnic.

 

Des de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor s'ha valorat de manera positiva la feina duta a terme des de fa quatre anys per la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca a través del programa JUGAM, que divulga els valors lligats a l'esport, especialment entre infants i joves d'entre 3 i 16 anys. 

 

Incidents com els viscuts recentment posen de manifest, segons les dues institucions, la necessitat de fer una passa més per millorar l'oferta formativa i de conscienciació en bones pràctiques esportives dirigida a famílies, infants, tècnics, clubs i federacions. També és una oportunitat per introduir canvis a nivell legislatiu que contemplin una major protecció dels drets dels menors en la pràctica de l'esport.