Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Centre de Cultura la Misercòrdia acull fins al 6 de gener el tradicional Betlem Mallorquí

El Centre de Cultura la Misercòrdia acull fins al 6 de gener el tradicional Betlem Mallorquí

(10/12/2018)

Organitzat per l’associació de Betlemistes de Mallorca es tracta d’un betlem totalment artesanal que s’enriqueix, any rere any, amb nous personatges propis dels oficis, els costums i les tradicions de casa nostra.

Teixidores, tapareres, cosidores, dimonis i dimonions, cavallets, cossiers i jocs tradicionals són alguns dels personatges i escenes que reprodueix el Betlem Mallorquí, que un any més s’ha instal·lat a la sala de la planta baixa del Centre de Cultura la Misericòrdia de Palma. Obra de l’associació Betlemistes de Mallorca, una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2001, recull oficis, costums i tradicions pròpies de Mallorca, algunes que encara es fan i d’altres que ja només recorden els padrins.

 

El betlem forma part de la Ruta de Betlems Nadal 2018, que aglutina prop d’una vintena d’instal·lacions que es poden visitar durant aquest mes de desembre i principi de gener a diferents municipis de Mallorca.

 

L’horari de visita del Betlem Mallorquí és de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Els dies festius també romandrà obert. El 29 de desembre l’horari s’ampliarà fins a les 24 hores, amb motiu de la seva participació en la “Noche del Belén”, una iniciativa que organitza la Federació Espanyola de Betlemistes a nivell estatal. ¿¿¿¿¿¿¿