Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Continuen les tasques de recuperació del camí Vell de Lluc amb la retirada d’asfalt a la corba des Jurat

Continuen les tasques de recuperació del camí Vell de Lluc amb la retirada d’asfalt a la corba des Jurat

(28/03/2017)

Aquesta fita ha estat possible gràcies a la col•laboració entre l’Ajuntament de Selva, el Departament Territori i Infraestructures i el Departament de Medi Ambient

El Consell de Mallorca ha iniciat avui la retirada de part de l’asfalt de la corba des Jurat de la carretera d’Inca a Lluc amb l’objectiu de recuperar el camí Vell de Lluc que uneix Selva i Caimari.

 

Aquests treballs permetran l’obertura del tram entre Inca i Caimari de la ruta Artà Lluc (GR-222).

 

Aquests treballs han estat possibles gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Selva, el Departament Territori i Infraestructures i el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca.

 

Les feines per recuperar aquest tram del GR-222 varen començar fa prop de dos mesos amb tasques forestals per tal de neteja de vegetació que cobria el camí. Posteriorment, els margers han fet feina per facilitar el pas i recuperar l’encant d’aquest camí públic.

 

Una vegada eliminat l’asfalt s’arreglarà la zona, s’instal·laran barreres de seguretat i es senyalitzarà el camí. Està previst que el tram Inca-Caimari quedi completament obert abans de l’estiu.