Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

66 banderoles ondegen per l'Eliminació de la violència cap a les dones a tot Mallorca

66 banderoles ondegen per l'Eliminació de la violència cap a les dones a tot Mallorca

(22/11/2017)

Els edificis oficials del Consell de Mallorca i 45 municipis han penjat aquesta setmana les banderoles de la campanya de sensibilització de la direcció insular d'Igualtat al voltant del 25 de novembre Dia internacional per l'Eliminació de la violència cap a les dones.

Són 11 edificis oficials dels quals s'inclouen Palau Reial, la Misericòrdia, la Llar de la infància i joventut, l'IMAS, l'Hipòdrom de Son Pardo, el Poliesportiu de Sant Ferran i els quatre Espais de dones que estan a Inca, Manacor, Sa pobla i Felanitx.

Per part dels ajuntaments, han estat 45 els que han demanat la banderola per a penjar-la als espais públics per tal de fer-ho extensible a tota l'illa. És més, alguns dels municipis han sol·licitat 10 banderoles més, que voltaran pels llogarets de dins del terme municipal.

Dins aquest marc, les institucions públiques de Mallorca manifesten així el rebuig contra les violències masclistes i reconeixen el compromís de lluitar i treballar per la seva erradicació com una prioritat en les agendes polítiques.