Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

300 lots de producte repartits amb la campanya «Amb el producte de Mallorca»

300 lots de producte repartits amb la campanya «Amb el producte de Mallorca»

(17/09/2021)

El conseller Alzamora, el batle Isern i representants del sector de les cooperatives s’han trobat amb la guanyadora d’un dels lot a l’establiment de Camp Mallorquí a Consell

La Cooperativa SCL del Camp Mallorquí a Consell ha lliurat aquest matí un dels lots de producte de Mallorca, gràcies a la campanya conjunta del Consell amb les cooperatives i el sector productiu. 

Hi han estat presents el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora; el batle de Consell, Andreu Isern; el president de Camp Mallorquí, Miquel Gual; la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé; i el director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Joan Font.

Aquest projecte, «Amb el Producte de Mallorca», ha posat en circulació 4.778 bons bescanviables per lots de 22 productes elaborats a l’illa. Tal com ha explicat el conseller Alzamora, «és una iniciativa que fomenta les compres en establiments compromesos amb el sector productiu, alhora que promociona el producte de Mallorca». Així mateix, ha informat que «ja duim un 66% dels bons sol·licitats, en queden 1.600, i s’han entregat uns 300 lots entre tots els establiments participants. Veim que hi ha molt d’interès i, per facilitar que es bescanviïn tots, ampliarem el termini fins al desembre».

«Aquesta campanya demostra que el Consell s'ha apropat al sector agrari i a les cooperatives, i que de la col·laboració poden sorgir iniciatives interessants», ha explicat la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries, Jerònima Bonafé. A més, ha assenyalat que «els nous clients que venen per mor de la campanya veuen els productes de qualitat que tenim».

Miquel Gual ha explicat que l'obsequi és un instrument més que tenen les cooperatives per poder atraure més clientela. «Les cooperatives som una eina que aglutina moltes sensibilitats» i per això hi té cabuda tothom, ha conclòs.

La Cooperativa SCL del Camp Mallorquí a Consell, ha lliurat avui un lot a la seva clienta habitual Maria Magdalena Matemales, que s’ha mostrat molt interessada en aquells productes de dins el lot que encara no coneixia. Ha explicat que el personal de la mateixa cooperativa la va informar del projecte i s’hi va apuntar animada perquè hi compra molt sovint.


Lots de 22 productes de Mallorca

Tenen dret a aquest lot totes aquelles persones que sol·liciten un bo a www.ajutsmallorca.com i fan una despesa mínima de 200 euros, amb tantes compres com volen, en un dels establiments adherits, entre els quals hi ha, majoritàriament, cooperatives, però també botigues del sector productiu i de comerç just. 

El lot conté 22 productes elaborats a l’illa i està valorat en 153 euros. Inclou tres botelles de vi; d’oli i d’olives; una bossa d’ametlles; productes frescos com formatge, sobrassada o un gató; però també un siurell, una bossa de tela de llengües o una peça de sabó, entre molts altres. 

Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la IGP Sobrassada de Mallorca, IGP de l’Ametlla, IGP Vi de la Terra, l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, productors ecològics (APAEMA) i de professionals de l’artesania amb carta acreditada.