Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (24 d'octubre)

Previsions del Consell (24 d'octubre)

24-10-2019

Dijous 24 d'octubre

A les 09.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB) (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 09.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, visita les obres de la Casa Blai Bonet de Santanyí acompanyada de la batlessa del municipi, Maria Pons, i la directora Fundació Mallorca Literària, Carme Castells (Casa Blai Bonet. / Palma, 74. Santanyí)   

A les 10.00 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, assisteix al Consell Balear de Transport (Espai Sostenible Francesc Quetglas. Palma)

A les 11.00 hores. La presidenta Catalina Cladera, i els consellers Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a la Fira d'Octubre de Campos (Plaça Major. Campos)

A les 12.00 hores. El president de l'IMAS i conseller de Drets Socials, Javier de Juan, assisteix al concert que l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà als usuaris i residents de la Llar d'Ancians (Llar d'Ancians. General Riera, 115. Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenta el I Hats&Horses Mallorca, que se celebra el dissabte 26 a l’hipòdrom Son Pardo. L’acompanyarà el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías (Sala VIP de l’hipòdrom Son Pardo)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita el municipi de Santa Margalida i es reuneix amb el batle, Martí Torres (Ajuntament, passeig des Pouàs, 23)

A les 17.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la consellera de Presidència, Teresa Suárez, assisteixen a la Comissió Sectorial Mallorca Lliure de Violències Masclistes (Museu del Calçat i de la Indústria. Inca)

A les 17.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita el municipi de Maria de la Salut i es reuneix amb el batle, Gabriel Mas (Ajuntament, plaça des Pou, 13)

A les 19.00 hores, La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a la recepció dels membres dels Consells Consultius a Raixa (Finca de Raixa. Bunyola)

 

Notes de premsa

Totes