Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (12 de desembre)

12-12-2019

Dijous 12 de desembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, presideix la reunió en sessió ordinària del Ple del Consell (Sala de plens del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma). En el decurs de la sessió està prevista l'assistència del batle de Manacor, Miquel Oliver i del president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, en relació amb el punt de l'ordre del dia relacionat amb l'Hipòdrom de Manacor.

A les 12.00 hores. El Teatre Principal presentarà en roda de premsa el concert que el grup barceloní Manel oferirà el divendres 13 de desembre a la Sala Gran. En aquest concert, amb totes les entrades exhaurides, Manel presentarà el seu nou àlbum, Per la bona gent. Manel torna a Palma després d’aconseguir el seu quart número 1 a l’Estat amb Per la bona gent, títol també del primer single del disc a partir d’un sàmpler d’Alenar, clàssic de Maria del Mar Bonet (Hall del Teatre Principal)

A les 19.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la presentació del llibre “La cuina del Tradicionari. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca”, impulsat per la Casa Pare Ginard i amb receptes de Tomeu Arbona i Miquel Calent (Llibreria Ratacorner. Carrer d'Antoni Marquès, 34. Palma)

A les 20.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, presideix la Gala de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2019 (Teatre Principal. Palma)

 

Notes de premsa

Totes