Vés enrere Mallorca, el millor regal per a aquestes festes

Mallorca, el millor regal per a aquestes festes

30-11-2018

El Consell de Mallorca ha presentat avui la campanya «Per Nadal i Reis, regala Mallorca» a Esment Escola Professional a Palma. Ara que s’apropen les festes, la institució insular vol continuar impulsant el consum i la compra de productes locals.

La difusió d’aquesta iniciativa es durà a terme durant quinze dies del mes de desembre i se centrarà en publicitat a diversos mitjans locals i en la difusió a xarxes socials, per reforçar la idea que el consum de producte local redunda en benefici de tothom.

A l’acte de presentació hi han assistit el; el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet; el vicepresident segon del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, i el director insular de Foment de l’Economia Local, Lluís Socias, a més de representants diversos del petit comerç illenc.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha posat l’accent al suport que el «Consell dona al teixit comercial local de l’illa i que es tradueix en una convocatòria d'ajudes d’economia local de 300 mil euros que es veuran incrementats en 500 mil euros a 2019».

Després de la presentació, els assistents han pogut degustar productes locals. A més a més, han fet una visita guiada per les instal·lacions acompanyats del director d’Esment Escola Professional,  Sebastià Alemany.

Un llum ben mallorquí    
L’element visual de la campanya d’enguany és una silueta de Mallorca feta amb llums LED, col·locats en un arbre de Nadal. Una línia gràfica que va en consonància amb les campanyes precedents, com «Regala Mallorca» (desembre de 2017) i «Menja’t Mallorca. Estima Mallorca» (Pasqua de 2018).