Espaguetis. Una revisió de patrons

Nom artístic

Bet Palou

Públic destinatari

Adult, a partir de 12 anys

Durada

30 min

Preu (BI+IVA)

758,07 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

02/12/2022

Sinopsi/Resum

Sempre hem volgut ser una noia espagueti. Sempre hem volgut ser altes, primes, guapes i validades per menjar-nos un plat d'espaguetis sense culpa o remordiment. Hem format part de la classe de cossos indignes, malalts, indesitjables, insaciables. Invàlids. Hem demanat perdó per ocupar espai. Potser ha arribat el moment de revisar tots els patrons i demanar-nos com hem arribat fins aquí. El moment de salvar-nos entre totes.

Espaguetis és un espectacle de creació pròpia que parteix de l'experiència personal i planteja una reflexió sobre la grassofòbia, els cànons de bellesa i la violència estètica que es filtra al nostre dia a dia. A través de l'humor, la ironia i la confessió, les dues actrius es despullen de prejudicis i fan una crida a l'autoestima en tot tipus de cossos.

L'espectacle va acompanyat d'un col·loqui (voluntari) amb les actrius, preparat anteriorment amb psicòlegs especialitzats en trastorns de conducta alimentària, adaptable al temps que es tingui (de 30 min a 1 h).

Fitxa artística

Autoria de creació col·lectiva: Bel Albertí, Núria Sbert, Bet Palou / Direcció-mirada externa: Bel Albertí / Intèrprets: Bet Palou i Núria Sbert

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • L'espectacle està pensat per ser representat tant a teatres com a biblioteques, aules d'instituts, aules polivalents, espais exteriors, etc. 
  • Dimensions espai escènic mínim: 4 m x 3 m 
  • No hi ha requeriments tècnics específics
  • Il·luminació general.

Dades muntatge i desmuntatge

1 h / 30 min 

Dades de contractació

Elisabet Palou Comas
661 56 02 10
betpalou@gamil.com