El jorn del judici

Nom artístic

Produccions de Ferro

Públic destinatari

Majors de 12 anys

Durada

75 min

Preu (BI+IVA)

3.509,00 €

Espai

Interior tècnicament equipat

Any incorporació CACIM

02/12/2022

Sinopsi/Resum

Com bé havia pronosticat la Sibil·la, el jorn del judici arriba a la fi a Mallorca. Una gran onada ha arrasat l’illa més gran de les Balears.
S’ha acabat el paradís a la Terra. Hordes de turistes, residents i nadius han desaparegut per sempre. Res no ha quedat després que l’onada passi… Res? No, no, espera. Quatre persones hi han sobreviscut i han aparegut al cim més alt, el Puig Major. És, potser, aquesta muntanya l’últim refugi que els queda. Allà on l’onada no ha pogut arribar. Allà hauran de sobreviure i conviure. I amb el temps, qui sap, podran refer una nova Mallorca.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Marta Barceló, Sergi Baos i David Mataró / Interpretació: Toni Gomila, Lluqui Herrero, Lluís Oliver i Alba Flor / Direcció: Sergi Baos / Il·luminació i espai sonor: Olivier Auclair / Escenografia i vestuari: Elionor Sintes / Producció: Fàtima Riera / Comunicació: Cristina Bugallo / Distribució: Carme Amengual

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Necessitam un espai escènic convencional, una sala teatral o auditori. No es pot fer en espais no convencionals. A més, ha de tenir equipament tècnic i personal adequat a l’espai.

Dades muntatge i desmuntatge

És necessari que hi hagi un tècnic responsable de l’espai. 
El muntatge s’ha de poder fer des de les 9 h del matí del mateix dia de la funció.

Dades de contractació

S’Hostal des Moixos, SLU
Antoni Gomila
971 551 555
info@deferro.org