Banderes al desert

Nom artístic

Elixir Teatre

Públic destinatari

Jove i adult (a partir de 15 anys)

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

726,00 €

Espai

Interior o exterior, sales o espais de petit aforament o mitjà

Any incorporació CACIM

12/09/2018

Sinopsi/Resum

Amb Banderes al desert, Elixir Teatre vol retre un tribut a Bartomeu Rosselló-Pòrcel, a la seva vida, la seva obra i la seva mort. L’obra s’endinsa en el record del temps de joventut del poeta mallorquí i s’imagina la vida no viscuda. A partir de les cartes a la família, als amics i, sobretot, al gran amic Salvador Espriu i Castelló, Banderes al desert ens ofereix la vida i l’obra dels darrers cinc anys de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i ens endinsa de ple en el món dels records no viscuts. L’obra s’articula a partir de la construcció dels diferents espais davant el públic, aprofitant una senzilla escenografia que els intèrprets converteixen en diferents espasi: un claustre, un vaixell, la residència d’estudiants, una gran avinguda de Roma, etc. Banderes al desert parteix del moment en què Rosselló-Porcel mor i ens mostra, en un viatge circular que acaba on comença, la vida del poeta vista amb els ulls de Salvador Espriu.
 

Fitxa artística

Direcció, dramatúrgia, coreografia de moviments, espai escènic i vestuari: Elixir Teatre / Intèrprets: Vanesa Roman i Joan Maria Pascual

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espectacle molt adequat per representar en espais no convencionals amb un possible aforament de 50 a 80 persones: entrada del teatre, biblioteques i altres dependències de casals de cultura (clastres, patis interiors, cellers, tafones...). 
  • Espai escènic: mínim 4 m d’ample x 4 m de fons
  • Il·luminació: general d’escenari 
  • So: no es necessita taula de so durant la representació. Els intèrprets usen reproductors de sons a l’escenari en moments puntuals de la funció. 
  • Es necessiten de camerinos 
  • Personal necessari: un electricista durant el muntatge i la funció 

Dades muntatge i desmuntatge

60 min / 30 min

Dades de contractació

Joan Maria Pascual
617210581
joanmariapascual@hotmail.com