Un empedrat de contes

Nom artístic

Centimets teatre

Públic destinatari

A partir de 4 anys

Durada

45 min

Preu (BI+IVA)

220,00 €

Espai

Interior / Exterior adaptat

Any incorporació CACIM

04/06/2020

Sinopsi/Resum

N’Altamira, una dona de Cromanyó que ve de la prehistòria, viatja amb una màquina del temps fins a la biblioteca per explicar-nos com es vivia llavors i, sobretot, com els contaven a ells històries els seus pares i padrins quan encara no existien els llibres.

El mamut malcarat, un conte pintat a les parets de la seva cova, era la seva història preferida i ens parla de la importància dels valors humans com ara el respecte, el bon tracte, l’amistat i la solidaritat entre la gent.

N’Altamira, a més, ve carregada amb un munt de pedres pintades amb les quals entre tots elaborarem una història que no serà igual a cap altra història que s’hagi contat abans.

Podem dir que és un laboratori de contes, un espai on podem fer experiments i provar a veure què passa. Entre tots imaginarem aventures divertides, curioses, de por, arriscades... i veurem què passa quan els personatges es mostren valents o covards, divertits o tristos, mentiders, justos, pacients, vanitosos...

Finalment, amb la participació́ d’infants i pares, cantarem una cançó que ens explica el que feien aquests homes i dones de Cromanyó́.

Fitxa artística

Autoria: Centimets Teatre / Direcció i Dramatúrgia: Irene Soler / Interpretació: Irene Soler o Xisca Puigserver / Escenografia: Biel

Dades muntatge i desmuntatge

1h30min / 1h15min

Dades de contractació

AlgaidArts 
Francisca Puigserver
619386386
xiscapuigserver@gmail.com


Informació relacionada