Illa màgica

Nom artístic

Tremola Espectacles

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

60 min

Preu (BI+IVA)

2.904,00 €

Espai

Interior / exterior

Any incorporació CACIM

24/11/2020

Sinopsi/Resum

En aquest projecte participen el mag Fèlix i el mag Miguel Gavilán, on es fusionen dos estils molt diferents i totalment complementaris, i donen com a resultat un producte nou, fresc i 100 % original. Tots i cada un dels efectes màgics han estat seleccionats per a l’atenció, l’entreteniment i la sorpresa del públic de totes les edats. 
Aquest espectacle magicoteatral transportarà l’audiència per un viatge ple de sensacions i emocions, gràcies a les diferents branques de l’il•lusionisme.  
Succeiran aparicions, desaparicions, levitacions, transformacions, manipulació d’elements màgics i també una selecció de les millors grans il•lusions, que es fan amb aparells de màgia de grans dimensions i amb el suport d’un o d’una assistent. 

Fitxa artística

Interpretació: Mags Fèlix i Miguel Gavilán 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Escenari: mínim 6 m x 4 m amb escala frontal. 
  • Cambra negra: si pot ser, l’escenari hauria de disposar d’una càmera negra. Potes i bastidors per poder ocultar les grans il·lusions.
  • Il·luminació: frontals a almenys 16.000 W per a 8 parells amb colors: 4 parells amb filtres blaus i 4 parells blancs. Contres mínim 6 amb filtres: 4 blaus centrals i 2 vermells en extrems. Zenitals mínim 4 sense filtre. 
  • Extres: sempre que sigui possible, 4 caps mòbils fent la funció de fonts a la cambra negra i canó de seguiment blanc i filtre blau. 

Depenent de l’espai es requereixen unes condicions bàsiques o unes altres, segons l’entorn, les dimensions i les característiques del recinte. 

Dades muntatge i desmuntatge

2 h de muntatge
1 personal tècnic

Dades de contractació

Tremola Espectacles SL 
Antonio Solivellas Solivellas
686 807 017 / 660 322 745
comercial@tremolaespectacles.com 


Informació relacionada