Hannah dels tres països

Nom artístic

Iguana Teatre

Públic destinatari

Familiar (de 6 a 12 anys)

Durada

45-50 min

Preu (BI+IVA)

2.057,00 €

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

16/01/2020

Sinopsi/Resum

Actualment, 191 milions de persones viuen fora del seu país d’origen. D’elles, 95 milions són dones, cosa que representa el 49 % i en el cas dels països desenvolupats supera el nombre d’emigrants masculins.

Hannah dels tres països conta les històries de tres dones joves de països diferents (Síria, el Brasil i Romania), que es veuen obligades, per motivacions diverses, a abandonar els seus llocs d’origen. Una, per una guerra fratricida; una altra, per una situació econòmica molt precària, i la tercera, per aconseguir un futur professional que al seu lloc d’origen es presenta molt difícil.

Les tres comparteixen el nom: Hannya, la que procedeix de Síria; Hannah, la procedent del Brasil, i Anca, la procedent de Romania. El to de la representació és molt semblant a una faula, a un conte de viatges, narrat a partir d’elements purament teatrals, com el clown, el bufó, la màscara, el teatre d’objectes i obert a elements simbòlics propers a la infància. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns, temes recurrents en els emigrats, són tractats sense acritud, a partir d’una òptica intel·ligible per als infants.

 

Fitxa artística

Actrius: Patrícia Morales, Alba Flor Salas i Carol Suárez / Il·luminació i so: Juan Rodrigo Campos / Vestuari: Antònia Fuster / Escenografia: Jordi Banal / Dramatúrgia i direcció escènica: Pere Fullana / Assessorament lingüístic: Carme Planells / Autoria del text original: Iguana Teatre / Reportatge fotogràfic: Rubén Ballester / Reportatge videogràfic: Cinètica / Disseny Gràfic: Tatum / Promoció i comunicació: Santi Celaya / Producció: Iguana Teatre

 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

 • Espai escènic: espectacle d’interiors i d’exteriors
 • Mides escenari: amplària: 5 m / fondària: 4 m / alçària: 4 m
 • Il·luminació i so: consultau-ho amb la companyia
 • Personal necessari: 1 electricista i 1 maquinista durant el muntatge i 1 per a càrrega i descàrrega
 • Necessitat de camerinos   

Dades muntatge i desmuntatge

3 h / 1 h  

Dades de contractació

La Iguana Teatre SL
Jordi Banal
971246200 / 656963580
info@iguanateatre.com / comunicacio@iguanateatre.com


Informació relacionada

 • Vídeo promocional Hannah dels tres països

  Visita
 • Pàgina web Iguana Teatre

  Visita