Coloma

Nom artístic

Cultural-ment SC

Públic destinatari

Adult

Durada

1 h 20 min

Preu (BI+IVA)

1.331,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

08/10/2020

Sinopsi/Resum

Coloma és el relat de tota una generació illenca que va forjar el seu caràcter i la seva visió particular del món a partir d’uns esdeveniments històrics de gran transcendència, com la transició espanyola i el boom turístic a les Balears.  

El nom de la protagonista dona nom a l’obra. No és un nom qualsevol, és un símbol. Na Coloma és una al·lota que evoluciona com ho fa l’entorn i el temps que li ha tocat viure. Ella és el retrat d’una dona, d’una família i d’una societat mallorquina que s’ha d’enfrontar a la seva època i al xoc cultural i ideològic que suposa el turisme. 

És una peça atrevida, complexa i difícil d’etiquetar que recorre els darrers anys del franquisme fins a principi del segle XXI. No és un monòleg, malgrat que una sola actriu interpreta els 12 personatges de l’obra.

Fitxa artística

Dramatúrgia i intèrpret: Marina Collado / Direcció i escenografia: Montse Bonet  / Disseny d’il·luminació: Albert Vizcarro / Espai sonor: Macià Vives / Fotografia: Catalina Bover /Assessorament lingüístic: Lluïsa Febrer

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 4m x 4m (un tamboret i al fons tres peces de roba penjades amb un fil)
  • Il·luminació: 6 PC amb pales, 4 Retalls i 2 PAR núm. 5
  • So: PA adequat a l’espai amb 1 taula de so de 4 canals

Dades muntatge i desmuntatge

4 h / 30 min

Persona responsable

Gema de las Heras Sampol

Dades de contractació

Cultural-ment SC
971649346 - 617697682
info@cultural-ment.com