Cantant Animalades

Nom artístic

Centimets teatre

Públic destinatari

Familiar (0 a 8 anys)

Durada

45 minuts (dividit en blocs)

Preu (BI+IVA)

Teatre infantil: 500,00€ Foment de lectura: 360,00€

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

13/06/2017

Sinopsi/Resum

Na Martina fa els anys i la seva amiga Angelina ens convida a la festa sorpresa que li ha preparat i li regala el millor regal que li han fet mai: un CONTE fantàstic d’on sortiran el caragol Bover, l’elefant que en bicicleta va, les oques que van descalces, en Marrameu torra-castanyes, el gall Grall i molts dels altres animals de les cançons infantils. Aquests personatges  ens “cantaran” les seves aventures i desventures que els duran a visitar el doctor Butxaca, un metge molt i molt especial.

Un musical que està format de petits fragments, per tal que els més petitons no es perdin en una trama complexa, i que connecta tant amb petits, ja que els protagonistes són els animals de les seves cançons, com amb els grans, ja que la riquesa dels personatges i el seu caràcter divertit enganxarà la seva atenció, malgrat la senzillesa de la història.

Fitxa artística

Autores del text original: Irene Soler i Xisca Puigserver / Autor de la música original: Sebastià Mut / Direcció escènica i artística: Irene Soler i Xisca Puigserver / Direcció musical: Sebastià Mut / Escenografia, vestuari i atrezzo: Irene Soler i Xisca Puigserver / Actrius: Irene Soler i Xisca Puigserver
 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Mides escenari:    4 m d'amplària / 4 m de fondària / 3 m d’alçària
  • Condicions de so i il·luminació    s’han de consultar amb la companyia
  • Necessitat de camerinos
  • Necessitat d’accés amb vehicle

Dades muntatge i desmuntatge

45 minuts / 30 minuts

Dades de contractació

AlgaidArts
Xisca Puigserver
619 386 386
xiscapuigserver@gmail.com


Informació relacionada