Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Turisme

El turisme, como a sector fonamental i motor de la vida econòmica de Mallorca, és una de les àrees principals de treball del Consell de Mallorca.

El principal objectiu del nostre treball és preservar i cuidar la riquesa del patrimoni cultural i paisatgístic de Mallorca, a la vegada que potenciar l’economia a través d’un turisme sostenible i de qualitat.

A través de diferents iniciatives i organitzacions, el Consell de Mallorca s’encarrega de promocionar Mallorca com a destinació turística nacional i internacional donant a conèixer-ne les activitats, la cultura i el patrimoni .

La visita dels experts d'ICOMOS, un organisme vinculat a la UNESCO, conclou amb la plantada d'un arbre a Raixa

La visita dels experts d'ICOMOS, un organisme vinculat a la UNESCO, conclou amb la plantada d'un arbre a Raixa

(12/10/2019)

El comitè d'experts en turisme cultural del Consell Internacional de Monuments i Llocs Històrics (ICOMOS) ha conclòs la seva estada a Mallorca amb la sembrada d'un arbre a la finca de Raixa. Es tracta d'una morera, que serà la primera d'un passeig d'arbres de la mateixa espècie que està previst instal·lar a la finca. És habitual que les visites d'aquest organisme vinculat a la Unesco culminin amb la plantada d'un arbre. En l'acte ha participat els directors insulars de Territori i Paisatge , Miquel Vadell, que ha acompanyat els membres d'ICOMOS en la seva visita per Raixa.

Des del passat dilluns, una vintena d'experts de tot el món, han visitat llocs i entitats de Mallorca, com la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial, i han mantingut trobades amb institucions i fundacions a fi de posar en valor el conjunt de l'illa com a destinació turística cultural. El grup d'experts va ser rebut dimarts passat per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. 

ICOMOS és l'organisme de control i avaluació dels llocs patrimoni mundial i ha visitat Espanya per primera vegada.

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats