Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Turisme

El turisme, como a sector fonamental i motor de la vida econòmica de Mallorca, és una de les àrees principals de treball del Consell de Mallorca.

El principal objectiu del nostre treball és preservar i cuidar la riquesa del patrimoni cultural i paisatgístic de Mallorca, a la vegada que potenciar l’economia a través d’un turisme sostenible i de qualitat.

A través de diferents iniciatives i organitzacions, el Consell de Mallorca s’encarrega de promocionar Mallorca com a destinació turística nacional i internacional donant a conèixer-ne les activitats, la cultura i el patrimoni .

30 agents i periodistes participen a un Fam-press trip de golf

30 agents i periodistes participen a un Fam-press trip de golf

(04/04/2019)

Agents i periodistes participen al fam-press trip que Mallorca Turisme, l’Associació de Camps de Golf de Mallorca i Turespaña han organitzat entre el 3 i 7 d’abril.

Els participants a «Mallorca Inspires Golf Tour 2019»  provenen de deu països diferents: França, Irlanda, Holanda, Alemanya, Noruega, Suècia, Àustria, Bèlgica, Suïssa i el Regne Unit.

El programa permetrà conèixer de primera mà l’oferta hotelera i complementària de l’illa, la gastronomia mallorquina i les instal·lacions de setze camps de golf: Club de Golf Son Servera, Capdepera Golf, Club de Golf Alcanada, Golf Pollença, Vall d’Or Golf, Golf Maioris, Club de Golf Son Antem Este, Club de Golf Son Antem Oeste, Arabella Golf Son Muntaner, Golf de Son Termens, Golf Son Gual, Golf Park Mallorca Puntiró, Golf Santa Ponsa 1, Golf d’Andratx, Golf&Country Club i Real Golf de Bendinat. 
 

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats