Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Una proposta transgressora per a la Capella del Centre Cultural la Misericòrdia

Una proposta transgressora per a la Capella del Centre Cultural la Misericòrdia

(29/09/2016)

L'artista visual Amadeo Orellana ens proposa una nova mirada damunt les fotografies de persones, on mescla realitat i ficció, a partir d'una tasca d'introspecció. L'exposició “Magic Posion” s'inaugura demà divendres 30 de setembre a les 19h i podrà visitar-se fins el pròxim 22 d'octubre.

Amadeo Orellana ens vol situar en una frontera capciosa i plena de paranys i ens demana quina és la imatge real, la que es veu a primera vista o el que hi ha al seu interior. L'artista imagina, juga, cerca i experimenta amb les fotografies. La seva intervenció manipulada, amb la tècnica del collage bàsicament, converteix les figures i el seu entorn en icones d'una nova realitat.

 

L'exposició s'ha presentat avui dematí i segons ha destacat el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, “suposa obrir el Centre Cultural la Misericòrdia a noves propostes, més transgressores, i acostar-nos així a nous públics”.

 

L'exposició “Magic Poison” és una instal·lació generada en els dos murs laterals de la capella, composta per 20 imatges inèdites, intervingudes per l'artista per a l'ocasió i en les quals hi ha estat treballant un any. És la primera vegada que l'obra d'Amadeo Orellana pot veure's en un concepte museològic, ja que la seva feina s'ha centrat fins ara en revistes, murals, aparadors i en la intervenció d'espais interiors. La seva obra no es pot definir dins un estil artístic concret, ja que fusiona totes les tendències, amb punts com el surrealisme, pop, abstracció, i molts d'altres.

 

Magic Poison” s'inaugura demà divendres, 30 de setembre a les 19h, i podrà visitar-se fins el pròxim 22 d'octubre, a la capella del Centre Cultural la Misericòrdia.