Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Swedishman guanya el Grand Prix des Baleares

Swedishman guanya el Grand Prix des Baleares

(01/10/2016)

El cavall de Thierry Duvaldestin ha exercit el seu paper de favorit i s’ha imposat amb un temps d’1’14”4en la prova dotada amb 50.000 euros.

L'Hipòdrom Son Pardo ha acollit avui una de les jornades de carreres més importants del calendari Premium de la temporada, amb el Grand Prix des Baleares com a prova destacada. En ella, tretze cavalls de raça francesa, nou traslladats expressament des de França per a l'ocasió i quatre residents a les Illes, s'han enfrontat sobre 2.650 metres per optar als 50.000 euros de la carrera. Ha estat una jornada amb bon ambient i una bona afluència de públic que, fins i tot, s’ha desplaçat des de les illes veïnades per a assistir a l’esdeveniment.

 

Just llançar-se la sortida, s’ha situat davant Sthieric, qui s’ha mantingut una bona part del recorregut davant. Ulexa ses Planes el seguia i Roc de Cossio rodava a la seva esquena. Sierra Leone, que havia quedat a la cua del pilot anà avançant posicions a la recta d’enfront, fins situar-se davant. Des d’aquí marcà la pauta, mentre el favorit seguia el ritme des de la part exterior. Als darrers metres el gran favorit ha rematat amb força, imposant-se sense cap mena de problema fent un temps d’1’14’’4 amb Thierry Duvaldestin a les regnes. Segona ha estat Solea Rivelliere, que coneix molt bé la pista palmesana d’edicions anteriors de la carrera. Sierra Leone ha estat la tercera en trepitjar la meta.

 

Però el Grand Prix des Baleares no ha estat l'única prova Premium del programa. El Grand Prix de Moët&Chandon, per a trotons francesos de menor categoria, i el Grand Prix Paris Turf, per a alguns dels millors cavalls nacionals del moment, han completat l'oferta de carreres sobre les quals apostar per als francesos.

 

A la primera ha guanyat Soleil des Loups, amb un passeig triomfal per la pista palmesana. El de la Quadra Qualitrot s’ha imposat a 1’16’’9 amb Guillem Andreu. A la segona la victòria ha estat per Venenos Mar a 1’22’’3 amb Miquel Mestre.

 

Per posar el fermall d'or a la reunió, el Club de Minitrot ha cedit els seus ponis als mateixos menadors del Grand Prix des Baleares per tal de prendre la revenja d'una manera distesa i divertida. Aquest bon ambient s'ha traslladat tot d’una al públic assistent, que no ha dubtat en animar als competidors com si de la millor prova de la reunió es tractés.

 

Després d’un parell de sortides nul·les ha començat la prova, a la qual s’ha imposat Pinta, menada per Manu Allard, que ha celebrat la victòria amb eufòria. Segona, a regnes de Thierry Duvaldestin ha estat Venus, que ha comandat part del recorregut. Tercera, amb el local Miquel Àngel Binimelis, ha estat Lucia. Acabada la prova tots els participants han rebut un obsequi de part del Club, a més d’un trofeu al guanyador.