Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Selva i Búger s’adhereixen a l’Agència de Defensa del Territori

Selva i Búger s’adhereixen a l’Agència de Defensa del Territori

(07/04/2017)

Amb aquests, ja són 15 els municipis mallorquins que són membres de l’Agència de Defensa del Territori.

Dos municipis més, els ajuntaments de Búger i Selva, s’han adherit avui a l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (l’ADT) i, en total, ja en són 15 els membres.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el gerent de l’ADT, Tomeu Tugores, han signat el conveni d’adhesió. També hi han participat la batlessa de Búger, Liniu Siquier; el batle de Selva, Joan Sastre, i la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Selva, Joana Maria Coll.

L’impuls donat a l’Agència també es demostra amb el nombre de municipis adherits, ja la quantitat que s’ha més que duplicat des de l’inici de legislatura.  

L’Agència de Defensa del Territori es va fundar el 2009. Els primers municipis que s’hi afegiren varen ser: Campanet, Puigpunyent i Valldemossa (que va decidir deixar l’ADU el 2014). El 2010 s’hi varen adherir Algaida, Marratxí, Son Servera i Montuïri.

Fins al 2015 no hi va haver cap adhesió i el desembre d’aquest any s’hi varen sumar Artà i Felanitx. El 2016 ha estat l’any amb més adhesions, amb Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí i Sóller. A part dels dos ajuntaments que s’hi sumen avui, Llubí també s’hi incorporarà aviat, ja que l’acord de Ple municipal es va aprovar fa unes setmanes.