Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sandra Espeja s'ha compromès a cercar mecanismes per ajudar a fomentar l'activitat del Museu Balear de Ciències Natural i el Jardí Botànic

Sandra Espeja s'ha compromès a cercar mecanismes per ajudar a fomentar l'activitat del Museu Balear de Ciències Natural i el Jardí Botànic

(21/08/2015)

Ho ha dit durant la seva visita que ha fet a aquestes entitats per conèixer de primera mà la seva feina

La consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director insular de Medi Ambient, Cristian Ruíz, han visitat avui dematí les instal·lacions del Museu de Ciències Natural on han pogut conèixer de primera mà quina feina s’hi du a terme. Espeja ha destacat la important tasca de conservació, investigació i educació medio ambiental, que es fa des de el Museu i que cal fomentar.

 

La consellera s’ha compromès a estudiar totes les possibilitats per treballar junts i donar suport al Museu. Sandra Espeja, ha volgut durant la visita, fer-se sòcia d’aquesta entitat com a mostra del seu compromís. Un acte que qui vulgui també ho pot fer per col·laborar.

 

A continuació, la consellera i el director insular han visitat el Jardí Botànic de Sóller, on han pogut parlar amb els responsables i amb els treballadors. Actualment, aquesta entitat rep anualment 63 mil euros del Consell de Mallorca.

 

El departament de Medi Ambient del Consell tindrà noves reunions tan amb responsables del Museu com amb del Jardí per poder concretar formes de col·laboració.