Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

S’inicia la campanya als comerços per adherir-se a la Targeta Gent Gran

S’inicia la campanya als comerços per adherir-se a la Targeta Gent Gran

(07/06/2019)

Durant tot el mes de juny, els comerços interessats a oferir descomptes en els seus establiments per a persones usuàries de la Targeta Gent Gran podran fer arribar la sol·licitud al Consell de Mallorca. Per incentivar-ne la participació, el Departament de Participació Ciutadana i Presidència ha iniciat una campanya porta a porta per informar-ne el sector comercial de tota l’illa.

La Targeta Gent Gran serà gratuïta, personal i intransferible i facilitarà a la gent gran l’accés a serveis de caràcter sociocultural i a comerços d’arreu de Mallorca, per potenciar la màxima llibertat, activitat, integració social i una qualitat de vida òptima.
La Targeta Gent Gran permet a les persones beneficiàries gaudir d’una infinitat d’avantatges i de descomptes en àmbits tan variats com: l’oci i la cultura, la salut, la imatge i el benestar personal, i els esports, entre molts d’altres.


Per assegurar-ne una gran presència a tots els municipis, la Direcció Insular de Promoció Sociocultural s’ha posat en contacte amb federacions i associacions de comerciants, que s’han mostrat molt interessats en la proposta. Aquest matí, s'ha presentat la campanya d’adhesió per als comerços el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; el director insular de Promoció Sociocultural, Javier Ramos, i l’actor Toni Ballador, que serà la imatge de la Targeta Gent Gran.


«Amb aquesta targeta volem aconseguir que la gent gran, que majoritàriament compta amb pensions minses, les pugui fer retre al màxim en els seus comerços habituals i també gaudir de la cultura, l’oci i benestar personal» ha explicat Jurado, que també ha volgut concretar que «creim que, a més, la Targeta Gent Gran és també un incentiu per potenciar el comerç local i de proximitat, sent els nostres majors els clients més habituals». El conseller ha informat també que, un cop finalitzada aquesta primera fase, es podrà fer realitat la Targeta Gent Gran i que es podrà començar a sol·licitar aquest setembre.


Toni Ballador ha animat tota la gent gran que gaudeixi de la targeta i que ho faci saber en els seus espais habituals. «Podeu començar a demanar als vostres comerços i llocs d’oci en general que s’apuntin al programa. Digau-los que només han d’adreçar-se a la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca i emplenar una butlleta!»

 


Els establiments que s’adhereixin podran decidir quin descompte i en quins productes ho volen aplicar i hauran de mostrar el distintiu com a establiment amic en un lloc visible, que permetrà reconèixer-lo com a membre del programa. Durant aquests dies també s’estan recollint avantatges i propostes que ja ofereixen actualment alguns comerços, per unificar-ho tot en un mateix catàleg. Aquest s’entregarà a les persones usuàries de la Targeta i també a les associacions de gent gran de Mallorca i s’actualitzarà digitalment cada mes.
Els negocis interessants només hauran d’omplir la sol·licitud per a empreses i serveis que trobareu en el web del Consell de Mallorca i contactar amb la Direcció Insular de Promoció Sociocultural a través del 971072083.

 

Qui podrà sol·licitar la Targeta Gent Gran el setembre?

Poden sol·licitar la targeta les persones que compleixen tots els requisits següents:
- Estar empadronades a qualsevol municipi de Mallorca i tenir seixanta-cinc anys o més.

- Estar empadronades a qualsevol municipi de Mallorca, tenir entre seixanta i seixanta-quatre anys i ser pensionistes per alguna de les situacions següents:
Jubilació
Incapacitat permanent

Viudetat