Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

S’inicia a la residència Oms-Sant Miquel l’administració de la tercera dosi de la vacuna contra la covid a les residències de Mallorca

S’inicia a la residència Oms-Sant Miquel l’administració de la tercera dosi de la vacuna contra la covid a les residències de Mallorca

(23/09/2021)

Posteriorment es durà a terme la vacunació a la Llar d’Ancians, la Bonanova, la residència Huialfàs de sa Pobla i la Bartomeu Quetglas de Felanitx.

La residència Oms-Sant Miquel, gestionada per l’IMAS, ha iniciat la ronda per administrar la tercera dosi de la vacuna anti covid a les persones majors que hi viuen, que s’administrarà a tots els centres residencials de gent gran de Mallorca, públics i privats.

Els professionals del servei de Salut del Govern de les Illes Balears han administrat avui el vaccí a un total de 67 residents del centre Oms-Sant Miquel. Entre les persones que han rebut la vacuna hi havia Avelina Serrano, qui va ser la primera en rebre la primera dosi al desembre de 2020. 

A més de la residència d’Oms-Sant Miquel, l’IMAS també gestiona els centres residencials per a persones majors de la Llar d’Ancians i la Bonanova, a Palma, Huialfàs, a sa Pobla, i la Bartomeu Quetglas de Felanitx. A totes elles es durà a terme en els propers dies la tercera ronda de la vacunació.  

Cal recordar que aquesta tercera dosi per a les persones majors s’administra després que el passat dia 16 de setembre la Comissió de Salut ho aprovàs per augmentar la protecció de les persones majors davant de la covid-19.  

Aquesta dosi recomanada pel Ministeri es dirigeix a aquest col•lectiu per la seva condició de persones fràgils d’edat avançada i amb pluripatologies. Segons la Conselleria de Salut, es preveu que la vaccinació de residents finalitzi la primera setmana d’octubre.

La població diana a totes les Illes Balears és de 4.292 usuaris, dels quals 3.428 resideixen a Mallorca.

La subdirectora de Cronicitat de la Conselleria de Salut, Estefania Serratusell, i la coordinadora d’infermeria de la residència Oms-Sant Miquel, Maru Cutillas, han supervisat l’administració de la vacuna.

Vídeos

vacunació residències