Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Rondalletes durant la Diada de Mallorca

Rondalletes durant la Diada de Mallorca

(21/12/2017)

Durant 4 dies Joan Bibiloni visitarà els teatres de Capdepera, Bunyola, Sa Pobla i Campos amb el seu espectable “Contant Rondalletes”. Una iniciativa que forma part de la programació de la Diada de Mallorca i que va dirigida un públic familiar.

Contant Rondalletes és un espectacle especialment adreçat al públic familiar creat per Joan Bibiloni a partir de la interpretació de les Rondalles de Mossèn Alcover. Es tracta d'un muntatge dinàmic i divertit que permet als més petits endinsar-se en el meravellós món de la rondalla mallorquina.

Joan Bibiloni està dotat d’una habilitat i d’una ironia capaces d’arrabassar una rialla a l’espectador i a guanyar-se la simpatia dels infants i també dels adults.

A "Contant Rondalletes" Joan Bibiloni treballa amb diverses de les rondalles mallorquines, recollides per Jordi des Racó, i ho fa amb música, cant i narració i amb l'ajut inestimable de dibuixos i il·lustracions animades. Tot plegat esdevé un muntatge multidisciplinari que arriba al públic, especialment als més joves, d'una manera directa i espontània.

 

 

"Contant Rondalletes", de Joan Bibiloni.

23 desembre al Teatre Municipal de Capdepera a les 18 h

26 desembre al Teatre Municipal de Bunyola a les 18 h

27 desembre al Teatre Sa Congregació de Sa Pobla a les 18 h

28 de desembre al Teatre Escènic de Campos a les 18 h