Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Reunió de la presidenta Cladera amb la batlessa i equip de govern de Porreres

Reunió de la presidenta Cladera amb la batlessa i equip de govern de Porreres

(14/10/2019)

La visita avui de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, al municipi de Porreres s'ha encetat amb una trobada de feina amb la batlessa, Francisca Mora i membres de l'equip municipal. Es tracta d'una reunió, com en les mantingudes les darreres setmanes amb altres governs municipals, en què la batlessa ha exposat quines són algunes de les prioritats al seu municipi i la presidenta s'ha oferit a treballar en col·laboració institucional. Entre altres qüestions, s'ha parlat de subvencions de la institució en matèria cultural, concretament, les destinades a les biblioteques municipals com la Porreres; de la Xarxa de Museus de Mallorca; del desenvolupament del Servei Integral d'Atenció a Domicili al municipi al qual Porreres participa i de les inversions del Consell de Mallorca en infraestructures viàries.


Cladera i Mora, acompanyades per altres membres de l'equip municipal, s'han desplaçat fins al primer tram del vial urbà, unes obres finalitzades aquest estiu i que han estat finançades pel Consell i executades per l'ajuntament. En aquest sentit, ambdues institucions s'han compromès a continuar col·laborant per poder iniciar el segon tram d'aquest vial de connexió.


També han visitat el Polvorí del Puig dels Soldats, un espai cedit pel Ministeri de Defensa que l'ajuntament proposa reconvertir en un espai públic que puguin aprofitar els ciutadans del municipi. Una vegada acabada la visita, Cladera i Mora s'han desplaçat fins a la cooperativa agrícola de Porreres, on la presidenta ha exposat les línies de suport del Consell als projectes d'economia local dels ajuntaments i de les organitzacions empresarials per a l'impuls i comercialització del producte local.