Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Representants del Consell de Mallorca declaren avui als jutjats com a testimonis

Representants del Consell de Mallorca declaren avui als jutjats com a testimonis

(25/09/2017)

El Jutjat de lo Penal número 4 de Palma acull durant aquest matí el judici contra les persones que romangueren acampades davant la seu de l’IMAS entre setembre de 2014 i gener de 2016. La institució insular els va denunciar per injúries, calumnies, amenaces i coacció continuada.

Varis representants del Consell de Mallorca, tècnics i polítics de l’actual legislatura així com també de l’anterior, declaren avui al Jutjat de lo Penal número 4 de Palma com a testimonis en un judici contra les persones que romangueren acampades davant la seu de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) entre el 29 de setembre de 2014 i el 16 de gener de 2016. Els acusats s'enfronten a càrrecs d'injúries, calumnies, amenaces i coacció continuada per part de l'IMAS, i als d'injúries i atemptat a col·lectiu professional per part de la Fiscalia.

 

En aquest sentit, declararan avui, en qualitat de testimonis de la part denunciant, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver; el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan; el seu gerent, Jaume Català; l'exdirectora insular de Menors i Família, Beatriz Morales; l'expresidenta de l'IMAS, Catalina Cirer; i l'exdirector de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Marc Tur, juntament amb diversos tècnics i professionals de l'àrea de Menors i Família de l'IMAS.