Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Registrada la Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca

Registrada la Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca

(04/12/2017)

A partir d’ara, la Mesa del Parlament l’ha de prendre en consideració. La intenció és que la seva tramitació comenci a partir de febrer de 2018.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, han lliurat la Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca al Registre del Parlament de les Illes Balears. Les dues conselleres han estat rebudes pel president de la institució, Baltasar Picornell.

Espeja ha manifestat que «esperam que el Parlament la pugui tramitar prest i, d’aquesta manera, es faciliti la tasca de recuperar els camins públics». A més, serà «una eina molt útil pels ajuntaments i no tendrem situacions de 10 anys de litigis com s’han donat». També, aquesta llei serà «una eina per a la gent».

Per la seva banda, la consellera Garrido ha afirmat que «el Consell és una administració que fa una passa més envant amb una llei important per aquesta illa. Parlam de camins i de transport no motoritzat». A la vegada que «el Consell també proposa una llei i té el paper de promotor legislatiu dins l’àmbit de les seves competències».

A partir d’ara, la Mesa del Parlament l’haurà de prendre en consideració. Des del Parlament, s’ha informat que la intenció és que pugui iniciar la seva tramitació a partir del proper mes de febrer o març del 2018.