Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Quatre representacions de “La Bohème” a diferents escenaris de Mallorca

Quatre representacions de “La Bohème” a diferents escenaris de Mallorca

(23/08/2016)

Andratx, Palma, Pollença i Capdepera acolliran entre el 30 d'agost i el 3 de setembre la representació d'una versió completa i escenificada de la famosa obra de Puccini, en la qual participen 7 solistes internacionals i més de 50 cantants del Cor Ciutat de Mallorca i del Teen Spirit Chorus.

La Bohème”, un clàssic de l'òpera, composta per Giacomo Puccini a finals del S.XIX, arriba a Mallorca de la mà de la productora Euroclassics. Es tracta d'una representació de l'obra completa i escenificada, són 4 actes en versió original de quasi dues hores de durada. El director d'escena és Sergi Baos, que s'estrena en aquest gènere musical. La novetat que aporta aquesta versió és la música que, tot i ser respectada íntegrament, en comptes de ser interpretada per una orquestra simfònica sonarà d'un sol piano, situat dalt l'escenari. En aquesta representació de “La Bohème” hi participen més de 50 cantants del Cor Ciutat de Mallorca i del Teen Spirit Chorus, a més a més de 7 solistes internacionals. Les dues sopranos protagonistes són les mallorquines Marta Bauzá i Marga Rodríguez residents a Stuttgart i Madrid, respectivament.

 

Aquest projecte musical compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, a través de la recentment recuperada convocatòria de subvencions destinada a les associacions de l'illa per a organitzar activitats musicals i dinamitzar així l'oferta cultural.

 

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha volgut destacar: “amb projectes com aquests, democratitzem l'accés a l'òpera, ja que la traiem del seu espai habitual i l'acostem a diferents públics i espais de Mallorca”.

 

La presentació d'aquesta versió de “La Bohème” s'ha realitzat aquest matí al jardí del Centre Cultural la Misericòrdia, on tots els solistes, el director dels cors, el productor i el director d'escena han compartit el projecte amb el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus.

 

Les 4 representacions de “La Bohème” previstes a Mallorca aquest estiu són:

 

Castell de Son Mas d'Andratx – 30 d'agost a les 21h

Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears – 1 de setembre a les 20.30h

Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença – 2 de setembre a les 21h

Torre de Canyamel – 3 de setembre a les 20.30h

 

Per a més informació podeu consultar www.euroclassics.es