Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Puigserver presenta la jornada «Marentalitat positiva com a garantia per als programes afectius»

Puigserver presenta la jornada «Marentalitat positiva com a garantia per als programes afectius»

(15/03/2019)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha presentat la jornada «La marentalitat positiva com a garantia per als programes familiars efectius» organitzada per l'IMAS. Aquesta jornada sobre l'eficàcia de programes d'enfortiment familiar des de la perspectiva de gènere s'emmarca en el cicle de jornades d'Intervenció amb Menors i Família que es duu a terme des de l'àrea de Menors i Família del Consell de Mallorca.

Concretament, l'objectiu de l'IMAS amb l'organització d'aquest cicle és transmetre als professionals que treballen en aquest àmbit els coneixements de les noves tecnologies i programes que sorgeixen per promoure la resiliència familiar. En aquest sentit, tant la directora insular de l'àrea de Menors i Família de l'IMAS, Magdalena Gelabert, com el cap de secció Tòfol Sastre, han destacat la presència a la jornada de professionals de diferents àrees que treballen conjuntament com són personal de menors i/o d'atenció primària de diferents ajuntaments.

Per la seva part, durant la intervenció inaugural, la consellera ha agraït «la feina dels professionals de l'àrea de menors de l'IMAS, tant per l'organització d'un cicle de jornades enfocat a la prevenció i enfortiment dels llaços afectius familiars, com per la seva tasca diària amb els menors i les famílies que ho necessiten». Igualment, Margalida Puigserver ha donat les gràcies al doctor Lluís Ballester per la seva implicació en aquesta jornada, per la seva exposició sobre els programes de competències familiars.

Aquesta jornada s'ha dut a terme a l'edifici Beatriu de Pinòs de la UIB i ha comptat amb prop d'un centenar d'assistents. El mes d'abril està prevista una nova trobada del cicle de jornades d'Intervenció amb Menors i Família, concretament sobre «L'abordatge del comportament agressiu amb menors en risc de conflicte social».