Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Prop de 150 alumnes de 7 instituts de Palma participen a la cloenda del programa IEsportiu

Prop de 150 alumnes de 7 instituts de Palma participen a la cloenda del programa IEsportiu

(31/05/2017)

El programa, que va posar en marxa la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca el passat mes de novembre com a prova pilot, està destinat a fomentar la pràctica esportiva als instituts per tal que els joves en edat adolescent no abandonin els hàbits esportius.

Els alumnes dels centres participants -l’IES Borja Moll, l’IES Sureda i Blanes, l’IES Arxiduc, l’IES Aurora Picornell, l’IES Antoni Maura, l’IES Politénic i l’IES Ses Estacions- han realitzat activitats de voleibol, escalada, beisbol i ball. S’ha pogut veure una exhibició de ball modern per part d’alguns d’aquests alumnes i, per finalitzar la jornada, han pogut nedar a la piscina del Poliesportiu de Sant Ferrant, oberta recentment al públic.

 

Aquest projecte va néixer desprès de mesos de feina de camp on es varen seleccionat un seguit d’instituts de secundària que presentaven la taxa més baixa de participació dins els programes d’esport en edat escolar. Es varen avaluar els esports més adients per oferir a cada un dels centres, tenint en compte les instal·lacions i condicions pròpies de cada un d’ells. Durant el curs han participat un total de 150 nins i nines en les modalitats esportives de voleibol, ball modern i handbol.

 

El programa IEsportiu és obert i des de la Direcció Insular d’Esports es pretén anar incorporant tant centres educatius com modalitats esportives i alumnes el pròxim curs escolar 2017-2018.