Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Presentació de la sèrie documental de la UCI Track Champions League, que tornarà a Mallorca el 2022

Presentació de la sèrie documental de la UCI Track Champions League, que tornarà a Mallorca el 2022

(31/03/2022)

Aquesta setmana s’ha estrenat a Londres la sèrie documental Back on Track, una sèrie de cinc parts sobre la UCI Track Champions League, la lliga de ciclisme en pista innovadora que es va inaugurar l’any passat a Mallorca i que enguany tornarà al Velòdrom de les Illes Balears. El director insular de Transició i Ordenació Turística del Consell de Mallorca, Joan Gaspar Vallori, i el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, han assistit a l’estrena mundial. 

El primer episodi consta de testimonis dels participants, contingut i imatges de la carrera de 2021 a Mallorca, i s’estrenarà el pròxim 4 d’abril a l’aplicació d’Eurosport i GCN+, així com a Discovery+ més endavant. Tant la sèrie com el campionat contribueixen a atraure nous aficionats al ciclisme en pista, i per a Mallorca és una projecció de destinació per a la pràctica esportiva i per al turisme. 

La segona temporada de la UCI Track Cycling Champions League se celebrarà a partir de la tardor, i Mallorca tornarà a acollir la primera prova el novembre.