Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Roba Estesa, El Diluvi, La Gran Orquesta Republicana i Anegats enceten els actes de la Diada d'enguany

Roba Estesa, El Diluvi, La Gran Orquesta Republicana i Anegats enceten els actes de la Diada d'enguany

(13/12/2019)

Porreres acollirà dissabte dia 21 el concert de la Diada de Mallorca 2019

Avui s'ha presentat a la seu del Consell de Mallorca la primera activitat programada per celebrar la Diada de Mallorca 2019. Es tracta del Concert de la Diada, que se sol celebrar cada any a un municipi de Mallorca i que enguany es farà a Porreres. Serà dissabte dia 21, de 17.30h a 22h al parc de n'Hereveta i hi tocaran Roba Estesa, El Diluvi, La Gran Orquesta Republicana i Anegats, una combinació de grups musicals joves i de recent creació amb d'altres amb trajectòries consolidades i de reconegut prestigi dins i fora de l'illa.

"La Diada 2019 és una festa adreçada a tothom. És la festa del poble de Mallorca, de grans i de petits, de joves, de pares i mares", ha apuntat la consellera de Presidència, Teresa Suárez que ha explicat que per això "hem triat un horari familiar, que ens permet tenir franges horàries per a totes les edats".

A la presentació d'aquest concert hi ha assistit la batlessa de Porreres, Xisca Mora, qui ha apuntat que "val la pena promocionar i donar suport aquest esdeveniment amb músics que ens faran gaudir en família i compartir el sentiment de mallorquinitat que es durà a terme en aquest i els altres actes de la diada, especialment a un lloc tan estimat per nosaltres com és n'Hereveta".

Per part seva, tant el promotor del concert, Matías Garau, com Pep Álvarez i Paco González, membres d'Anegats, han animat convidat tothom a assistir al concert.

En aquest esdeveniment el Consell de Mallorca també continuarà fent difusió de les campanyes de sensibilització "No i Punt, Mallorca lliure d'agressions sexistes" contra l'assetjament, abusos i agressions sexuals a dones a les festes populars i "No sigui" Ase", sobre el consum abusiu de l'alcohol, també en festes.

Aquest és el primer gran acte de la programació que ha organitzat el Consell de Mallorca amb motiu de la celebració de la Diada de Mallorca 2019 i que es faran públics en els propers dies.

 

Vídeos

Presentació concerts Diada de Mallorca 2019