Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Patrimoni modifica les subvencions per recuperar espais arqueològics i paleontològics per adaptar-les a les necessitats derivades de la pandèmia

Patrimoni modifica les subvencions per recuperar espais arqueològics i paleontològics per adaptar-les a les necessitats derivades de la pandèmia

(22/06/2020)

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística modifica les seves subvencions per adaptar-les a les necessitats de les persones beneficiàriesderivades de la pandèmia de la covid-19. Així, una de les darreres convocatòries que s’han modificat és la de subvencions per recuperar espais arqueològics i paleontològics, dotada amb 270.000 euros. Entre els canvis previstos hi ha la possibilitat de demanar un avançament del 100 % de la subvenció atorgada, una vegada hagi estat concedida.

També s’amplia el període per fer les activitats subvencionables de la convocatòria, que es prorroga fins al 31 de desembre de 2020, i el termini màxim de resolució passa de 6 a 3 mesos, amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits, resoldre les sol·licituds com més aviat millor i injectar liquiditat al sector. 

A més, també amb l’objectiu d’agilitzar els tràmits, s’inclou la possibilitat de justificar despeses inferiors a 3.0000 euros mitjançant una declaració formal.

L’objectiu d’aquestes subvencions és atorgar ajuts per promoure les intervencions arqueològiques i/o paleontològiques en jaciments de l’àmbit territorial de Mallorca, amb la finalitat de fomentar-ne el coneixement, el manteniment, l’accessibilitat i la conservació per al 2020.

La convocatòria està dotada amb 270.000 euros (90.000 euros per a particulars,90.000 euros per a ajuntaments i 90.000 euros per a universitats). Se subvenciona el 100 % del total del pressupost fins a un import màxim de 14.000 euros. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el pròxim 29 de juny.

Podeu consultar la convocatòria i la documentació necessària a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=50634