Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Oberta la convocatòria de patrocinis 2020 de la Fundació Mallorca Turisme

Oberta la convocatòria de patrocinis 2020 de la Fundació Mallorca Turisme

(26/01/2020)

S’hi destinen 270.000 euros amb l’objectiu de difondre la imatge de Mallorca com a destinació turística i millorar-ne la competitivitat

La Fundació Mallorca Turisme ha obert una nova convocatòria de patrocinis per a projectes, accions promocionals o actuacions que generin un retorn publicitari de la marca Mallorca com a destinació turística i que millorin la competitivitat turística de l’illa. Per tant, les accions han de tenir repercussió nacional i internacional per ser valorades per un contracte privat de patrocini. 

La convocatòria compta amb un pressupost de 270.000 euros i cada projecte pot obtenir un import màxim de 14.999,99 euros, tenint en compte que la quantia sol·licitada no pot superar en cap cas el 30% del pressupost total. A més, si el pressupost de l’acció és inferior a 100.000 euros, se’n poden sol·licitar màxim 8.000 de patrocini. 

Tal com recull el Butlletí Oficial de les Illes Balears del 14 de gener de 2020, són accions susceptibles d’obtenir patrocini els projectes i esdeveniments que contribueixen a la creació de producte i a la comercialització i diversificació turística de Mallorca; els programes, pel·lícules, sèries o altres audiovisuals rodats a Mallorca (on es vegi clarament que és Mallorca i que en parlin com a destinació); o jornades, conferències, exposicions i viatges de premsa, entre d’altres. En tots els casos s’ha de desenvolupar el projecte dins el territori de Mallorca, excepte en les accions de promoció de producte, cultura popular i tradicions autòctones.

El contracte de patrocini establirà que s’han de reflectir els logotips corporatius de la Fundació Mallorca Turisme i de la marca promocional a tots els mitjans i materials de l’esdeveniment.

Es poden presentar projectes fins al 30 de setembre de 2020 o fins que s’exhaureixi la partida econòmica. Consulta les bases a https://fundaciomallorcaturisme.net/es/sede-electronica/