Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null Obert al trànsit el nou pont de l’antiga carretera de Manacor (Ma-15D)

Obert al trànsit el nou pont de l’antiga carretera de Manacor (Ma-15D)

(20/12/2018)

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca ha obert al trànsit aquest dijous el pont nou de l’antiga carretera de Manacor (Ma-15D) que travessa la via connectora (Ma-30). I es preveu que aquest cap de setmana també ja puguin passar ciclistes i vianants pel vial annex.

D’aquesta manera, les obres del tram II de la via connectora acabaran a principi de març, tal com s’havia previst, si bé l’obertura de la rotonda de la carretera de Manacor (Ma-15) es farà a mitjan febrer, sempre que no hi hagi cap contratemps.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha explicat que «acomplim una de les demandes que havien fet tant l’Ajuntament de Palma com els veïnats de Son Ferriol per connectar l’Hospital de Son Llàtzer amb vies cíviques per a mitjans no motoritzats».

A més a més, durant la roda de premsa, Garrido ha insistit que «amb l’obertura d’aquest tram, millora la fluïdesa del trànsit tant a la carretera de Sineu com a la carretera de Manacor».

El coordinador de carreteres, Miguel Ángel Sagrera, ha explicat que «les bigues d’aquest pont són de 110 tones, d’1,40 metres d’alçada i de 33 metres de longitud, les més grans en comparació amb els altres ponts».

També s’ha reobert aquest dijous el quart ramal de l’enllaç de la carretera de Sineu (Ma-3018) amb la via connectora i en sentit a l’autopista d’Inca.

Rotonda de la carretera de Manacor amb la via connectora
Pel que fa a la rotonda de la carretera de Manacor (Ma-15) amb la via connectora, està previst que divendres s’instal•lin tres bigues de 27 metres de longitud, 1,10 metres d’alçada i amb un pes de 80 tones cadascuna.