Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Nova convocatòria de comarqueting del Consell per promocionar Mallorca

Nova convocatòria de comarqueting del Consell per promocionar Mallorca

(19/04/2021)

La Fundació Mallorca Turisme posa a l’abast del sector turístic 450.000 euros per nodrir projectes a favor de l’illa com a destinació que superaran, amb l’aportació privada, els 900.000 euros

Per segon any consecutiu, la Fundació Mallorca Turisme del Consell insular posa en marxa una línia de comarqueting que té per objectiu estimular fluxos turístics cap a l’illa des dels principals mercats d’origen i focalitzar els continguts en els productes prioritaris, és a dir, mostrar una destinació de turisme familiar, cultural, esportiu o de natura.

En total es destinen 450.000 euros per cofinançar campanyes de màrqueting d’empreses privades, que han d’aportar com a mínim el 50% del cost total del projecte. D’aquesta manera, amb aquesta injecció econòmica es podran impulsar campanyes per un valor mínim de 900.000 euros arreu d’Europa.

Es tracta d’una convocatòria a través de la qual el Consell de Mallorca pretén fomentar la implicació directa de les empreses beneficiàries, crear un efecte multiplicatiu pel que fa al seu abast, i afavorir al màxim l’èxit de les accions que s’incloguin en els acords. La convocatòria es dirigeix a la formalització de convenis de col·laboració amb empreses d’intermediació turística, agències de viatges (també online) i touroperadors. Les empreses podran utilitzar tant els seus canals propis com externs.

Mercats i productes

La convocatòria se centra en els mercats tradicionals per a Mallorca, com són l’espanyol, l’alemany i el britànic; però també es proposen convenis en altres que estan mostrant una tendència emergent, com ara el francès, dels països nòrdics o països de l’Est. La distribució de mercats, productes i pressuposts queda de la següent manera:

Mercat: Espanya

Pressupost total: 67.500 euros Productes prioritaris: familiar, cultura, patrimoni, gastronomia, esportiu, actiu i natura.

Mercats: Alemanya, Suïssa i Àustria Pressupost total: 90.000 euros Productes prioritaris: cicloturisme, golf, cultura, gastronomia, escapada urbana (city-breaks), premium, actiu-esportiu i familiar

Mercats: Regne Unit i Irlanda Pressupost total: 90.000 euros Productes prioritaris: familiar, golf, cicloturisme, cultura, gastronomia, natura, esportiu-actiu

Mercat: Bèlgica, Holanda i França Pressupost total: 67.500 euros Productes prioritaris: familiar, esportiu, actiu, cultural, escapada urbana (city-breaks) i gastronomia

Mercat: Dinamarca, Suècia i Noruega Pressupost total: 67.500 euros Productes prioritaris: familiar, sènior, Premium, cultura, actiu-esportiu, gastronomia.

Mercats: Rússia, Ucraïna i Polònia Pressupost total: 67.5000 euros Productes: familiar, Premium, navegació, escapada urbana, cultura i gastronomia.