Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mobilitat i Infraestructures renova el ferm de diferents trams de la carretera de Sineu al pas per Son LLàtzer

Mobilitat i Infraestructures renova el ferm de diferents trams de la carretera de Sineu al pas per Son LLàtzer

(07/04/2022)

Les actuacions de millora s’han concentrat al llarg de més de 9 km (Son Llatzer, Puntiró i Ses Olleries).

Mobilitat i Infraestructures renova diferents trams de la carretera de Sineu (Ma-3011) al pas per Son Llàtzer, pel mal estat en què es trobava la via. Les actuacions s’han concentrat al llarg de més de 9 km (entre els trams de PK 5+700 i PK 14+800), Son Llatzer, Puintiró i Ses Olleries. Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures, ha explicat que «aquestes obres de millora de la Ma-3011 es fan pensant en la seguretat dels usuaris i les usuàries, perquè és una de les nostres prioritats mantenir les carreteres de l’illa en el millor estat possible». Així, Sevillano ha afegit «com ja hem dit moltes vegades, feim un esforç continu per potenciar la inversió i millorar la xarxa de carreteres secundàries de Mallorca».

Segons han informat des del Departament de Mobilitat i Infraestructures, encara que el servei de carreteres del Consell havia fet múltiples actuacions de manteniment, reparant clots i arreglant el ferm, aquestes actuacions ja no eren suficients i la via suposava un perill per a ciclomotors, ciclistes i turismes. D’aquesta manera, s’ha fet una actuació de millora del tram a través de la renovació total del ferm de les zones més deteriorades i, a més, s’hi ha posat una capa de rodament nova.

El pressupost ha estat de 158.109,59 € i les obres s’han prolongat al llarg d’una setmana.