Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mobilitat i Infraestructures ha celebrat avui l'esdeveniment "Park(ing) Day" en el marc de la setmana Europea de la Mobilitat

Mobilitat i Infraestructures ha celebrat avui l'esdeveniment "Park(ing) Day" en el marc de la setmana Europea de la Mobilitat

(16/09/2022)

L'esdeveniment té com a objectiu la sensibilització mediambiental per a la reducció de l'ús del cotxe i l'aposta per alternatives sostenibles de mobilitat.

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha celebrat avui, seguint el fil d'anteriors edicions, l'esdeveniment anomenat "Park(ing) Day". L'esdeveniment té com a objectiu la sensibilització mediambiental per a la reducció de cotxes i l'aposta per alternatives de mobilitat més sostenibles. A l'acte hi han assistit la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot i el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano.

El conseller Sevillano ha explicat que "som cada any ens sumem a aquesta iniciativa Europea perquè considerem molt important, promoure des de les administracions públiques, una nova forma de mobilitat i mostrar els seus avantatges i possibilitats per reduir l'ús del cotxe privat, tant per salut com pel medi ambient". "Des de les administracions hem de donar exemple" ha afegit Sevillano.

L'esdeveniment s'ha dut a terme durant aquest matí a l'espai d'aparcaments de la Llar d'Infància del Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca, i ha comptat, entre d’altres iniciatives, amb un pícnic ofert pels alumnes de curs d'auxiliar de cuina que promou l'IMAS, un "Fotomatón" i un estand amb vehicles de mobilitat personal (patinets i bicicletes elèctriques). També s'ha comptat amb un servei de biblioteca, i sengles espais  per al Fons Mallorquí de Cooperació Internacional i per al Consorci Serra de Tramuntana, tot això dinamitzat amb música i jocs diversos.