Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mobilitat i Infraestructures anuncia l’obertura definitiva del túnel de Sa Coma

Mobilitat i Infraestructures anuncia l’obertura definitiva del túnel de Sa Coma

(17/02/2023)

L’actuació en aquesta infraestructura s’està finalitzant al llarg d’aquests dies i està previst poder obrir el dilluns, 20 de febrer, a les 8 del matí

Mobilitat i Infraestructures anuncia que el dilluns 20 de febrer, a partir de les vuit del matí, obrirà el túnel de Sa Coma, ja que l’actuació en aquesta infraestructura s’està finalitzant. Aquesta obertura serà definitiva i es podrà circular en els dos sentits (Palma-Andratx/Andratx-Palma) les 24 hores del dia.

Les obres al túnel de Son Vic continuen durant unes setmanes més, tal com ja estava previst i es va acordar en les reunions que s’han mantingut al llarg dels darrers mesos amb el teixit empresarial i associatiu, veïns, veïnes i els ajuntaments d’Andratx i Calvià. «En principi, s’havia demanat finalitzar les obres de Son Vic dins els primers dies del mes de març, però estem fent tots els esforços possibles per poder acurtar encara més aquesta data i obrir definitivament també Son Vic abans del que estava previst», ha afirmat el conseller Iván Sevillano.

Sevillano ha volgut a més recordar que «sempre havien dit que volien finalitzar aquestes actuacions al mes de març, abans de la següent temporada alta, i estem complint». El conseller ha afegit que «estem molt orgullosos de demostrar que fer política amb la gent és possible. Quan vàrem començar les obres i aquestes reunions, el que ens va demanar la ciutadania va ser desenvolupar les actuacions durant els mesos d’hivern, per això varen acurtar les obres al llarg de l’estiu i també a les festes de Nadal i les varen anar reprenent en coordinació amb les associacions veïnals, els teixits empresarials. Aquestes reunions obren la porta cap a una nova forma de fer, però també d'entendre la política, no només per a la gent, sinó amb la gent».


Cal recordar la importància i la necessitat d’aquestes intervencions als túnels de Peguera per la seguretat de tota la ciutadania. «Les reformes integrals dels túnels de Sa Coma i Son Vic suposen unes de les inversions més grosses del departament de Mobilitat i d’Infraestructures de tota la legislatura, amb un pressupost de més de sis milions d’euros. Després d’anys amb uns túnels antics i precaris comptarem amb unes infraestructures noves, modernes i molt més segures», ha conclòs el conseller de Mobilitat i Infraestructures.

​​​​​​​Declaracions Iván Sevillano