Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miralles i Garrido es reuneixen amb el vicepresident del Cabildo de Gran Canària

Miralles i Garrido es reuneixen amb el vicepresident del Cabildo de Gran Canària

(22/01/2018)

La reunió ha suposat una oportunitat per intercanviar experiències entre dues administracions semblants que governen territoris insulars.

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han mantingut una trobada amb el vicepresident i conseller d’Obres Públiques, Infraestructures i Esports del Cabildo de Gran Canària, Ángel Víctor Torres.

 

Durant la reunió, han posat en comú la gestió diària de les infraestructures i l’esport que es duu a terme des d’ambdues administracions insulars. Han pogut parlar de com la insularitat pot afectar a temes tant necessaris per a la gent com és la connectivitat i el transport.

 

A més, també s’ha exposat que des del Consell de Mallorca s’ha elaborat un Pla de vies ciclistes com a eina que pot suposar un impuls per al cicloturisme, com a activitat fora de la temporada alta.

 

Finalment, els representants de les dues administracions han decidit seguir aquest contacte amb tot allò que pugui servir per a millorar la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes.