Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver es reuneixen amb la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears

Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver es reuneixen amb la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears

(13/07/2016)

El Consell de Mallorca va ser la primera institució a implantar la llengua de signes en els seus actes oficials i ara es vol aprofundir en la col•laboració per atendre a les necessitats d’aquest col•lectiu.

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat i la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) Margalida Puigserver s’han reunit amb la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears. Concretament han acudit a la trobada el president de la Federació Marcos Pons, la vicepresidenta Ana María Ruiz i la presidenta de la Confederación Estatal de Personas Sordas Concha Díaz.

 

La reunió ha servit perquè la Federació de Persones Sordes de les Illes Balears hagi presentat diferents projectes d’atenció a aquest col·lectiu de l’illa de Mallorca en col·laboració amb l’Associació de Persones Sordes de Palma.

 

També s’han tractat qüestions com el fet que el Consell de Mallorca va ser la primera institució a implantar la llengua de signes en els seus actes oficials o el vídeo per sensibilitzar la població que varen enregistrar el president, el vicepresident i els consellers executius en motiu del 14 de juny, dia dedicat a la llengua de signes espanyola i catalana.