Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Medi Ambient estudia col·laborar amb projectes sostenibles amb la Fundació Rezero

Medi Ambient estudia col·laborar amb projectes sostenibles amb la Fundació Rezero

(21/01/2020)

La reutilització i tractament de residus, els efectes de la contaminació de plàstics o el malbaratament alimentari són alguns dels programes en comú entre institució i entitat

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell estudiarà vies de participació i col·laboració en diverses projectes de la Fundació Rezero. La titular del departament insular, Aurora Ribot, ha mantingut avui una reunió de treball amb la portaveu balear d'aquesta entitat, Roser Badia. Rezero va protagonitzar recentment una campanya amb personalitats rellevants de la societat balear per alertar de la presència de microplàstics en l'orina.

Ribot ha ressaltat els continguts comuns de les propostes de Rezero amb les línies de gestió del seu departament. "La reutilització i tractament de residus o la gestió de la matèria orgànica són línies prioritàries per nosaltres, i també són eixos centrals d'algunes campanyes de Rezero", ha assegurat la consellera Ribot.

Rezero desenvolupa projectes de sostenibilitat des de fa 15 anys a Catalunya. Durant la passada legislatura ja va proposar diverses iniciatives a la institució insular, col·laboració que, previsiblement, continuarà en el present. Algunes de les propostes més destacades de la Fundació estan relacionades amb la reutilització del vidre, el consum conscient, la reutilització de productes i materials i altres propostes mediambientals similars.