Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Margalida Puigserver es reuneix amb representants de la Mancomunitat del Pla

Margalida Puigserver es reuneix amb representants de la Mancomunitat del Pla

(24/09/2015)

Durant la trobada els responsables polítics de l’IMAS han aprofitat per conèixer de primera mà la situació dels serveis socials als municipis de la comarca del Pla de Mallorca i han estudiat la manera d’augmentar la seva eficiència dins aquests.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, acompanyada del seu vicepresident, Javier de Juan, la directora insulars d'inclusió social, Caterina Mas, i del director insular de persones amb discapacitat, José Manuel Portalo, s'han reunit avui dematí amb representants de la Mancomunitat del Pla de Mallorca per tal de tractar i analitzar la situació dels serveis socials als municipis que la conformen.

 

Per part de la Mancomunitat han assistit a la trobada la seva presidenta, Joana Maria Pasqual, la delegada de serveis socials, Maria Antònia Mulet, el gerent Dámaso Ibañez, i la seva coordinadora, Petra Juan.

 

Amb aquesta reunió, la consellera Margalida Puigserver ha volgut conèixer de primera mà les principals necessitats dels pobles del Pla de Mallorca en matèria de serveis socials per tal d'estudiar possibles noves línies de col·laboració. En aquest sentit, Puigserver ha recalcat que es vol potenciar el servei d'atenció a la dependència i tot allò que faci referència a la prevenció en  matèria de menors, així com reforçar el programa de suport municipal als ajuntaments.

 

Igualment, els responsables de l'IMAS han mostrat la seva predisposició a mantenir la resta de programes que des del departament de Benestar i Drets Socials es duen a terme a aquests municipis, així com també a estudiar la manera d'augmentar la seva eficiència per tal d'arribar al major nombre de persones que ho necessitin.